Sayfalar

2 Aralık 2010 Perşembe

UGG.

Öncelikle hepinize merhaba! Günlerdir blog yazamıyorum. Aslında hiç birşey yapmıyorum. Bu aralar favori üçlüm; Kahve, battaniye, VOGUE. Bütün gün yataktayım kısaca. E ama artık kendime gelmem şarttı canım. Uzun lafın kısası, özlemişim blog yazmayı. 


İşte her türlü şeyle kombin edip giydiğimiz, hem rahat, hem sıcak tutan ve geçen seneden beri modası geçmeyen UGGlar... Her ne kadar  çoğunlukla erkeklerin hoşuna gitmesede, "belediye dağıtmış gibi duruyor" diye dalga geçselerde, onlara cevabımız: AMA DAĞITMADI !

Moda: Ugglar Geri Döndü!

Görünümleri çok farklılık göstermesi nedeniyle çeşitli kıyafetlerle kullanılabiliyorlar ve çok şıklar.
Hollywood yıldızları set aralarında, boş zamanlarında ve alışverişte rahat hissetmek için Ugglarını kolayca giyip topuklularını geride bırakıyorlar. Bende ugg'ları çok tercih ediyorum çünkü hem çok sıcak tutuyor, hemde görünüşü güzel. Dar pantolonlarla veya kısa şortların altına giyinmeyi seviyorum. Bu senede moda olmaktan düşmeyecek ve çoğu kızın vazgeçilmezi olarak kalacak gibi görünüyor, UGG. Pek çok çakması olmasıda biraz rahatsız edici aslında. Hatta UGG'dan sözde esinlenerek(!) yapılmış ancak resmen aynısı olan pek çok farklı marka var. 



UGG'ın bir sürü modeli var. Mesela örgü olanlar, kısa ve uzun olanlar, falan filan... Bir sürü farklı şekilde, bir sürü kıyafetle giyilebilir. Siz siz olun giyinmekten vazgeçmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder